Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:35 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un constănţean acuză - Copacii sunt tăiaţi în Faleză Nord. Ce spune George Coman (galerie foto)

ro

27 Jan, 2016 22:41 2177 Marime text
 
Un cititor al cotidianului ZIUA de Constanţa ne-a semnalat că, în zona Faleză Nord, sunt tăiaţi copaci de la rădăcină, acţiunea fiind realizată de către una dintre firmele cu tradiție în domeniul achizițiilor publice în județul Constanța, Pomacost SA.
 
Contactat telefonic, şeful Serviciului de Igienă Publică şi Spaţii Verzi din cadrul Primăriei Constanţa, George Coman, ne-a declarat că au avut loc lucrări de regenerare a formelor arborilor şi arbuştilor în municipiul Constanţa. Mai mult de atât, astfel de lucrări vor continua în oraş.
 
Întrebat dacă muncitorii au tăiat copaci de la rădăcină, George Coman a răspuns că este exclus aşa ceva. „Nu, este exclus, au tăiat doar vlăstari”, a precizat acesta.
 
Cine este Pomacost SA
 
După cum arată datele de la Registrul Comerțului, SC Pomacost SA a fost înfiinţată şi administrată, până în anul 2010, de Basarab Popa, vărul primarului Radu Mazăre, cel care a trecut în nefiinţă în luna septembrie 2014. Mai multe informaţii puteţi citi în următorul articol: Fondată de defunctul Basarab Popa, vărul lui Mazăre: Pomacost SA îşi adună acţionarii în AGOA  
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii