Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:02 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un cititor descrie pe Facebook cum arată drumul în cauză Grav accident de circulaţie în Poarta rafinăriei Petromidia

ro

15 Mar, 2014 01:49 2928 Marime text
 
Aseară, la 19.24 la dispeceratul Poliţiei Rutiere a sosit un mesaj scurt, prin telefonul de urgenţă 112: Accident pe DJ 226 în zona Poartă Midia Năvodari, auto+pieton.

Cu şapte minute mai înainte, pe adresa de Facebook ZIUA de Constanţa, un cititor, pe numele său Ilie Bordianu ne anunţase, deja, despre ce se întâmplă acolo.
Transcriem exact mesajul:
„Accident rutier cu victima pe asfalt. Bulevardul Năvodari spre Corbu, în dreptul Porţii 3 Rafinăria Petromidia. Doar ce a sosit ambulanţa”.
Şi continuă cu mesajele acelaşi cititor, căruia îi mulţumim:
„Cam târziu... S-a întâmplat până în ora 19.00. La 19.07 tocmai ajungea ambulanţa acolo.
Oricum info suplimentară: drumul acela are cratere de un metru în diametru şi 30-40 cm adâncime...
Dacă vreţi un reportaj despre drumurile proaste din judeţ. Erau în seara asta două maşini cu câte o roată probabil ruptă”.
Şi ne mai scrie cititorul: De fapt tot DJ226 până la cetatea Histria e dezastru Şi cică ar trebui să ducă la un obiectiv vizitat de turişti. "
Iată şi Comunicatul oficial al Poliţiei Rutiere:
În data de 14.03.2014, în jurul orelor 19.05, M. A. M. ( bărbat, 39 ani ) a condus un autoturism pe Dj 226, dinspre loc. Corbu către oraş Năvodari şi ajungând la marcajul pietonal din dreptul porţii numărul 3 acces rafinărie Midia a surprins şi accidentat uşor pe I. D. ( bărbat, 47 ani ) care s-a angajat în traversarea străzii pe marcajul pietonal din partea stângă a conducătorului auto.
PS pentru domnul Bordianu:
Desigur că vrem să primim semnalele dv şi ale altor cititori. Reportaje cu descrieri scurte şi fotografii ale drumurilor din judeţul Constanţa, cu localizarea exactă a imaginii pentru a transmite mai departe, către autorităţi ce ne semnalaţi.
Aşteptăm de la dv şi alte semnale, alte mesaje.
Încă o dată mulţumiri.
 facebook ziua de constanta accident navodari
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii