Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:38 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Un turist ucrainean a suferit un infarct la 500 de metri de graniţa României. Medicii constănţeni au declarat decesul

ro

30 Aug, 2016 21:49 2177 Marime text
Un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SAJ) Constanţa a intervenit, în această seară, în jurul orei 21:15, pentru a acorda îngrijiri medicale unui turist ucrainean aflat în stop cardio-respirator, în punctul de trecere a frontierei de la Vama Veche. În aceste momente, bărbatul este resuscitat.

Reamintim că, pe 21 august, un alt turist ucrainean care se întorcea din vacanţa în Bulgaria, a murit la frontiera cu România, după ce a suferit un stop cardio-respirator. Bărbatul avea 40 de ani, iar pentru salvarea lui au intervenit atunci tot medicii români, de la SAJ Constanţa.

UPDATE ora 22:37:
Eforturile medicilor au fost zadarnice. Bărbatul, în vârstă de 51 de ani, a fost declarat decedat. Incidentul a avut loc la aproximativ 500 de metri de intrarea în România de pe teritoriul Bulgariei. Potrivit purtătorului de cuvânt al SAJ Constanţa, dr. Claudia Tatarici, la faţa locului au intervenit atât cadrele medicale din România, cât şi un echipaj de ambulanţă din Bulgaria. Din păcate, cadrele medicale nu i-au mai putut reda pulsul turistului ucrainean.


(foto ilustrativ)

Citeşte şi... Un bărbat străin a intrat în stop respirator la vamă
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii