Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:33 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un cetăţean român a murit într-un accident rutier produs în Belgia. Alți doi români au fost răniți. Accidentul, confirmat de MAE

ro

16 Oct, 2018 21:23 1215 Marime text
Un cetăţean român a murit într-un accident rutier produs în Belgia, informează Ministerul Afacerilor Externe (MAE) într-un răspuns la solicitarea AGERPRES.

"Ambasada României la Bruxelles are în atenţie accidentul rutier produs în data de 16 octombrie în zona Munos, Regatul Belgiei, în care a fost implicat un autoturism înmatriculat în România", se arată în răspuns.


Imediat după semnalarea cazului, precizează sursa citată, misiunea diplomatică a efectuat demersuri pe lângă autorităţile locale pentru informaţii suplimentare. Conform datelor preliminare obţinute, în urma accidentului, un cetăţean român a decedat, iar alţi doi au fost răniţi uşor. Reprezentanţii ambasadei române în Belgia sunt în contact cu familia persoanei decedate.

"Ambasada României la Bruxelles monitorizează cu prioritate situaţia, menţine legătura cu autorităţile locale şi acordă asistenţă consulară atât cetăţenilor români răniţi, cât şi familiei persoanei decedate, inclusiv prin eliberarea documentelor necesare repatrierii trupului neînsufleţit şi a certificatului de deces", precizează MAE.


Un român a murit marţi în urma unui accident rutier produs în localitatea belgiană Bertrix şi alţi doi români sunt răniţi, relatează website-ul lavenir.net citat de Agerpres.ro

Conducătorul vehiculului înmatriculat în România a pierdut controlul volanului într-o curbă şi a izbit un copac, după care vehiculul a căzut într-un pârâu.

Toţi cei trei ocupanţi ai autoturismului sunt români. Unul dintre ei, care era pe bancheta din spate, a decedat, iar ceilalţi doi sunt răniţi şi au fost transportaţi la spitalul din Libramont. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii