Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:26 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE2 ! Un caz devenit viral pe Facebook, redeschis de Poliţie. IPJ a întocmit un dosar penal!

ro

14 Jan, 2018 11:17 2458 Marime text
Proprietarul câinelui a povestit, pe Facebook, ca sâmbătă ieşise cu animalul la plimbare şi se afla pe bulevardul Aurel Vlaicu din municipiul Constanţa. La un moment dat, o maşină care trecea pe lângă ei a încetinit, iar o persoană aflată în autoturism a scos pe geam o armă şi a tras în direcţia câinelui. 
Ieri, în jurul orei 13.30, un bărbat de 60 de ani din Constanţa a sunat la 112 , relatând faptul că i-a fost împuşcat câinele în zona feţei. Faţă de cele reclamate, purtătorul de cuvânt al IPJ Constanţa, Marius Niculescu, susţine că politiştii secţiei 4 din municipiu au efectuat verificări din care nu au confirmat reclamaţia bărbatului, în sensul în care nu „au fost găsite animale împuşcate, nici alice, nici tuburi”, spune Niculescu.
În replica, mai mulţi constănţeni susţin că animalul ar fi fost dus la veterinar, iar la radiografie ar fi fost identificată o alică în maxilarul acestuia.
Declaraţiile lui Niculescu vin după ce cazul a devenit viral pe o reţea de socializare. Precizăm, că în calitate de parlamentar de Constanţa şi Robert Turcescu a solicitat urgent Poliţiei Constanţa „să ia măsuri pentru identificarea “pistolarului” care a nenorocit acest suflet nevinovat!” 
UPDATE - Biroul de Presă al IPJ a revenit cu alte precizări în urmă cu câteva momente. Purtătorul  de cuvânt al instituţiei, Marius Niculescu a precizat că "polişiştii de la secţia 4 vor extinde cercetările pentru stabilirea situaţiei de fapt". Vom reveni cu alte informaţii în măsura în care, cazul va releva alte aspecte semnificative.
UPDATE 2 - "După audierea persoanelor implicate, medicul de la clinică, proprietar câine şi persoanele care au dus animalul de clinică, politiştii constănţeni au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de rănire a câinelui", transmite Biroul de Presă al IPJ.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii