Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:47 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un camion cu azotat de amoniu a lovit un parapet pe podul de la Cernavoda

ro

23 Jan, 2010 12:54 890 Marime text

Traficul rutier pe DN 22C a fost întrerupt, vineri seară, după ce un camion încărcat cu azotat de amoniu a derapat pe podul care traversează ecluza de la Cernavodă de pe Canalul Dunăre - Marea Neagră şi a rupt parapetul de protecţie.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Dobrogea" al judeţului Constanţa, Paula Anghel, în urma accidentului, care a avut loc în jurul orei 20.15, camionul s-a izbit de parapetul de protecţie al podului, a trecut prin el, iar cabina a rămas parţial suspendată deasupra apelor canalului.

"Înainte de producerea accidentului, şoferul camionului a apucat să sară din cabină, dar în cădere s-a lovit rău la un picior. El a fost cel care a sunat la 112 şi a alertat autorităţile", a declarat Paula Anghel.

Aceeaşi sursă a precizat că la faţa locului au fost trimise o ambulanţă SMURD, pentru a-i acorda primul ajutor şoferului rănit, şi un echipaj de pompieri pentru a asigura măsurile PSI (de prevenire-stingere a incendiilor), deoarece, în urma impactului cu parapetul de beton, camionul prezintă scurgeri de motorină.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii