Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:07 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE4. Ca în filme. Un BMW a fost urmărit pe străzile Constanţei de o maşină a Poliţiei! (FOTO + VIDEO EXCLUSIV)

ro

13 Jun, 2016 18:47 17005 Marime text
Un BMW este urmărit în aceste momente de poliţiştii rutieri pe bulevardul Lăpuşneanu. Practic, avem de-a face cu o urmărire ca în filme. Maşina Poliţiei are semnalele acustice şi luminoase în funcţiune. 

Autoturismul BMW are numere de Bulgaria şi se pare că nu a oprit la semnalele poliţiştilor rutieri. Pentru a scăpa de maşina Poliţiei, martorii spun că, la un moment dat, BMW-ul intrase pe contrasens.

Vom reveni cu amănunte

UPDATE4, ora 21.40:

Oficial de la Poliţia Rutieră:
 
"În data de 13.06.2016, în jurul orelor 18:35, * C.C. *(bărbat de 23 ani din Constanţa)  a condus autoturismul marca BMW 316, pe Aleea Magnoliei din Mun. Constanţa, fără ca să posede permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule şi nu a oprit la semnalul regulamentar al poliţiştilor rutieri, fiind necesară urmărirea acestuia."
 

UPDATE3, ora 19.23:


Din primele informații, se pare că tânărul aflat la volanul BMW-ului nu a oprit la semnalele polițiștilor rutieri și a fugit. Ca atare, oamenii legii s-au luat după el, avertizându-l să oprească.
Minute bune au alergat polițiștii după BMW. Când a fost, în sfârșit, blocat, pe strada Magnoliei, bărbatul a fugit. În mașină, alături de el, se afla și o tânără. Aceasta a susținut că nu are habar de ce a fugit șoferul, căci el era doar un vecin care îi promisese că o transportă până acasă. Ea a încercat să fugă, dar a fost prinsă de polițiști.
La un simplu control în portbagaj, polițiștii au constatat că există un alt număr de înmatriculare. Așa că au fost chemați polițiștii criminaliști. Mașina a fost ridicată cu platforma pentru a fi dusă la cercetare, la sediul Poliției. 
Martorii spun că pe şofer îl cheamă Ciocan Cezar şi nu are permis de conducere.
În cauză, poliţiştii au deschis dosar de cercetare pentru a afla cauzele pentru care şoferul a fugit. 
 

UPDATE2, ora 19.03:


Doi tineri se aflau în BMW-ul  urmărit de poliție. Când polițiștii au blocat mașina, cei doi au încercat să fugă. Fata a fost prinsă însă. Se așteaptă echipa de criminaliști pentru a cerceta mașina. În portbagajul autoturismului, polițiștii au descoperit niște numere de înmatriculare, altele decât cele ale mașinii ”fugare”.
 

UPDATE, ora 18.54:


Poliţiştii au reuşit să blocheze maşina, însă şoferul a fugit de la faţa locului. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii