Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:02 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un bărbat şi un copil au fost atacaţi şi răniţi de un urs

ro

30 Aug, 2015 15:13 1615 Marime text
Un bărbat în vârstă de 42 de ani şi un copil de 13 ani, fiul proprietarului oilor, din satul Batin, comuna Ungura, judeţul Cluj, au fost atacaţi şi răniţi de un urs, astăzi. Ei au fost transportaţi la Spitalul Municipal Dej Poliţiştii spun că doar bărbatul rănit se află într-o stare mai gravă.
Cele două victime urmează să fie transportate la un spital din Cluj-Napoca pentru continuarea investigaţiilor medicale. Directorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Cluj, Horia Simu, a declarat că cele două persoane aveau muşcături şi zgârieturi cauzate de urs.
Câinii de la stâna unde lucra bărbatul au dat alarma apropierii ursului, însă când s-au îndreptat spre lanul de porumb ei au fost atacaţi de animal.
În zona unde au fost atacaţi erau trei urşi, dar numai unul a sărit să îi atace. Tatăl copilului mai era cu încă o persoană la stână şi ei au auzit ce s-a întâmplat şi au sunat la 112. Primarul comunei Ungura a declarat oamenilor legii că a luat deja legătura cu Asociaţia Vânătorilor pentru a se lua măsuri în legătură cu urşii.


sursa foto: abcnews.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii