Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:26 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un bărbat îşi învaţă bebeluşul să fumeze şi să bea bere

ro

16 Oct, 2015 09:37 1673 Marime text
Există şi părinţi inconştienţi. Într-un filmuleţ postat pe internet, se poate vedea cum un tată își îndeamnă copilul care are puțin peste un anișor să fumeze. Îi pune țigara în gură și îi spune „Trage!”. Bebelușul inhalează fumul dăunător direct în plămâni și apoi îl suflă, de parcă face asta de mult timp. Apoi, tatăl micuțului îi dă berea. „Așa, tată, așa, bea!”, este al doilea îndemn al tânărului care nu conștientizează deloc gravitatea gestului său. Și de data aceasta, copilașul demonstrează, prin îndemânarea cu care îi urmează sfatul părintelui său, că nu este la prima tentativă. Bebelușul pare obișnuit și să bea bere. Amuzat nevoie mare, tatăl adaugă: „Mânca-l-ar tata de bărbat adevărat”, apoi îi mai dă fiului să tragă încă un fum din țigară.
Scena s-a petrecut la o terasă și a fost filmată de alți martori. Tinerii care se aflau la masă, probabil la fel de inconștienți, au vrut să vadă și dacă bebelușul poate aprinde singur o țigară şi i-au întins bricheta.
În februarie, un clujean a postat pe Facebook un filmuleț cu un copil care fumează dintr-o țigară, sub ochii mamei sale. Imaginile sunt cât se poate de clare. O femeie de etnie romă își încurajează copilul, un băiețel de 3-4 ani, să fumeze, fără să-i pese că îi pune în pericol sănătatea micuțului. În tot acest timp, călătorii se amuză copios.



 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii