Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:38 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un bărbat care ar fi furat salariile colegilor a fost reţinut de poliţişti

ro

24 Feb, 2016 13:03 1395 Marime text
 
Poliţiştii constănţeni îl cercetează în stare de reţinere pe un bărbat., în vârstă de 36 de ani, din municipiul Constanţa, bănuit de comiterea mai multor infracţiuni de furt. Ieri, acesta a fost depistat de poliţişti din cadrul Secţiei 8 Poliţie Bucureşti şi predat poliţiştilor constănţeni, respectiv Biroului Investigaţii Criminale.
          Ce a făcut de fapt acest bărbat? Ei bine,  cercetările poliţiştilor au scos la iveală faptul că bărbatul, împuternicit fiind să ridice salariile mai multor colegi de muncă, ar fi ridicat banii acestora în valoare totală de 4500 lei şi nu le-ar mai fi predat, părăsind localitatea. Totul s-a petrecut la data de 20.09.2013.
Totodată, după doar două luni, în 10 noiembrie 2013, același bărbat ar fi sustras un autoturism, din localitatea Lumina, judeţul Constanţa abandonându-l pe raza judeţului Braşov.
            Cercetările sunt continuate de către poliţiştii constănţeni în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a bărbatului, urmând a fi făcute propuneri legale prin unitatea de parchet competentă.
          Suspectul a fost reţinut pentru 24 de ore pe bază de ordonanţă urmând ca în cursul zilei de astăzi  să fie prezentat instaţei cu propunere de arestare preventivă.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii