Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:32 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un avion rusesc s-a prăbușit după decolare. Sunt zeci de morţi

ro

04 Nov, 2015 11:20 1910 Marime text
Un avion rusesc s-a prăbușit astăzi, la puțin timp după decolare, pe un aeroport din Sudanul de Sud, provocând moartea a peste 40 de persoane aflate la bord sau la sol, informează Reuters. Potrivit unui martor citat de Reuters, stabilizatorul vertical și alte fragmente ale avionului au fost văzute de-a lungul malurilor râului Nilul Alb din apropiere de aeroportul din Juba. El susține că peste 40 de cadavre se află la locul prăbușirii, deși nu a putut preciza câți dintre aceștia s-ar fi aflat la bord.
Potrivit Agerpres, un agent de poliție de la fața locului a declarat că au existat doi supraviețuitori, printre care un copil, dar nici acesta nu a putut preciza numărul exact al persoanelor aflate la bord. Un purtător de cuvânt al Președinției a spus că avionul, de tip Antonov, avea la bord în jur de 20 de pasageri și membri ai echipajului, din care au supraviețuit doi. El admite că este posibil ca și alte persoane aflate la sol să-și fi pierdut viața în urma prăbușirii avionului.
Ziarul South Sudan Tribune informează pe Twitter că avionul era unul de marfă, cu un echipaj format din cinci ruși, la bord aflându-se șapte pasageri, a căror naționalitate nu este precizată.


sursa foto: bn24.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii