Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:20 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un autoturism, o autocistern și o autoutilitară au intrat în coliziune. Un mort și doi răniți

ro

07 Jul, 2016 23:04 1636 Marime text
Pompierii băcăuani au fost solicitaţi, în această seară, să intervină pe raza localităţii Helegiu în urma producerii unui accident rutier în care au fost implicate trei autovehicule.
 
La faţa locului s-au deplasat 13 pompieri militari cu două autospeciale de intervenţie cu apă şi spumă, o autospecială pentru descarcerare grea, precum şi o autospecială de primă intervenţie şi comandă din cadrul Detaşamentelor de Pompieri Bacău şi Oneşti, scrie bacau.net. Totodată, la locul producerii evenimentului rutier s-au deplasat şi trei ambulanţe din cadrul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Bacău.
 
Pompierii au constatat că în accidentul rutier au fost implicate o autocisternă încărcat cu bitum, o autoutilitară izotermă încărcată cu produse lactate şi un autoturism. De asemenea, forţele de intervenţie au constatat că în urma evenimentului rutier au rezultat trei victime. Una dintre acestea, şoferul autoturismului, a decedat în urma impactului şi a necesitat operaţiuni de descarcerare pentru degajarea sa. Celelalte două persoane rănite – o pasageră din autoturism şi şoferul autoutilitarei izoterme – au fost preluate şi transportate la Spitalul Municipal Oneşti, de către echipajele SAJ.
 
Circulaţia pe drumul naţional DN 11 nu a fost blocată, autovehiculele implicate în evenimentul rutier fiind în afara părţii carosabile.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii