Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:18 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un autoturism KIA, furat din Italia, a fost descoperit în Constanţa

ro

19 Apr, 2016 12:52 1475 Marime text
 
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, în cooperare cu poliţişti din cadrul I.P.J. Constanţa, au depistat în municipiul Constanţa un autoturism marca KIA model Carnival declarat furat de autorităţile din Italia.
 
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, în cooperare cu poliţişti din cadrul I.P.J. Constanţa – Compartimentul Furturi Auto, au desfăşurat, ieri, o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii traficului internaţional cu autoturisme furate, având la bază o informaţie furnizată de militari din cadrul Brigăzii de Jandarmi Mobilă Constanţa. Astfel, pe raza unei pieţe agroalimentare din municipiul Constanţa a fost identificat un autoturism marca KIA Carnival despre care existau date că era furat.
 
Verificările au stabilit că autoturismul în cauză este căutat de autorităţile din Italia, fiind declarat furat din data de 09.07.2015, iar deţinătorul acestuia este un cetăţean român, în vârstă de 43 de ani, domiciliat în oraşul Năvodari. Bărbatul în cauză a declarat că a achiziţionat autoturismul din România şi nu avea cunoştinţă despre faptul că acesta este căutat de către autorităţi.
 
Autoturismul, evaluat la aproximativ 1.300 de euro, a fost indisponibilizat la sediul Gărzii de Coastă până la finalizarea cercetărilor, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „tăinuire la furt”.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii