Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:57 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un autocar plin cu suporteri s-a răsturnat. Bilanţul – un mort şi 18 răniţi

ro

02 Oct, 2016 09:00 1097 Marime text
Un autobuz plin cu suporteri s-a răsturnat în apropiere de Kilmarnock, Scoția, informează BBC. Un suporter al echipei scoţiene Glasgow Rangers a murit, iar alţi 18 au fost răniţi. Totul s-a petrecut ieri, în jurul orei 13:15 (15:15 ora României), după ce autobuzul cu care se deplasau s-a răsturnat pe autostrada A76, în apropiere de Kilmarnock.
 
Poliţia din Scoţia a emis un comunicat în care a confirmat decesul unui bărbat în vârstă de 39 de ani. „Putem confirma decesul unui bărbat în vârstă de 39 de ani, în urma accidentului ce e avut loc pe autostrada A76. Alte 18 persoane au fost rănite şi transportate la spital, dintre care trei află în stare gravă. Dintre cei 18, şapte sunt adolescenţi sub 20 de ani şi trei femei“, scriu poliţiştii scoţieni, potrivit România TV.
 
Glasgow Rangers a câştigat, scor 2-0, meciul jucat sâmbătă pe teren propriu cu Patrick Thistle. După meci, oficialii scoţieni au postat un mesaj de susţinere pentru victimele incidentului.
 
„Clubul nostru urează condoleanţe familiei îndurarete pentru pierderea suferită, dar şi însănătoşire grabnică celor ce se află la spital pentru îngrijiri“, se arată în mesajul scoţienilor.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii