Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:55 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un autocar în care se aflau peste 30 de copii a fost lovit de trăsnet

ro

24 Jun, 2011 19:24 1143 Marime text

Un autocar în care se aflau peste 30 de copii a fost lovit de un trăsnet, vineri după-amiază, pe autostrada Transilvania - A3, între Câmpia Turzii şi Gilău, judeţul Cluj, fără a se înregistra victime.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Cluj, Andrei Biriş, a declarat corespondentului MEDIAFAX că un autocar în care se aflau peste 30 de copii circula dinspre Câmpia Turzii spre Gilău şi a fost lovit de un trăsnet la kilometrul 14 al autostrăzii A3.

Potrivit sursei citate, la faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje ale ISU Cluj.

Biriş a spus că nu sunt victime, dar copiii sunt speriaţi şi li se acordă asistenţă medicală.

În urma trăsnetului, autocarul s-a defectat, urmând ca la faţa locului să ajungă o altă maşină pentru preluarea copiilor.

Pe de altă parte, la câteva minute, în acelaşi loc de pe A3, dar pe celălalt sens de mers, o maşină s-a răsturnat, trei persoane fiind rănite, iar echipajele ISU le acordă ajutor.

Administraţia Naţională de Meteorologie - Centrul Meteorologic Transilvania Nord a emis o atenţionare meteorologică cod portocaliu care vizează fenomene meteo periculoase cu caracter imediat, cu valabilitate până după ora 15.00, în zona localităţilor Moldoveneşti, Călăraşi, Luna, Câmpia Turzii, Triteni, Viişoara, Mihai Viteazu, din judeţul Cluj.

Fenomenele vizate sunt grindină de dimensiuni medii şi mari, local cantităţi de apă de peste 30 de litri pe metrul pătrat, intensificări de vânt cu aspect de vijelie.

Sursa: http://www.mediafax.ro

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii