Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:47 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un autocar cu zeci de elevi s-a stricat în plină ninsoare. Drumarii au venit în sprijinul elevilor

ro

21 Jan, 2018 21:36 1590 Marime text
Un autocar care transporta un grup de copii s-a defectat pe DN 76, în timp ce se deplasa dinspre localitatea Arieșeni, județul Alba, spre localitatea Vârfurile, județul Arad, informează CNAIR. 
 
Drumarii de la districtul Vârfurile (DRDP Timișoara), aflați în patrulare au identificat autocarul rămas în pană și au intervenit pentru a-i prelua pe cei 52 de copii și pe profesorii acestora, iar intregul grup se afla acum în siguranță la o pensiune din localitatea Vârfurile.
 
Transportul a fost efectuat cu o autoutilitară a drumarilor și două microbuze pentru transport școlar, puse la dispoziție de Primaria Vârfurile, mai transmite CNAIR. 
 
Un alt echipaj al Districtului Vârfurile se află la această oră la fața locului pentru a ajuta la tractarea autocarului defect.
 
În zonă ninge intens la această oră, iar drumarii acționează in permanență pentru a menține circulația rutieră deschisă. 
 

”Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pot accesa prima pagina - caseta din stânga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ si de TWITTER, @CNADNR” - au transmis reprezentanții CNAIR. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii