Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:32 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un apropiat al lui Iohannis, găsit spânzurat

ro

28 Jan, 2015 13:33 1369 Marime text
Cristian Gheorghe Pavel, director adjunct al societăţii de transport în comun din Sibiu, Tursib, a fost găsit spânzurat, potrivit România TV.

Conform sursei citate, bărbatul era căsătorit cu un consiolier local din Sibiu, Anita Pavel. Acesta era un apropiat al preşedintelui Klaus Iohannis, încă de pe vremea când şeful statului era primar în Sibiu. De altfel, România TV mai relatează că bărbatul a participat şi la prima petrecere susţinută de Iohannis după ce a devenit preşedinte al României. Totodată, acesta nu era cunoscut la având probleme grave de sănătate.

Conform ultimei declarații de avere, depusă la jumătatea anului trecut, Cristian Pavel nu avea datorii. El deținea, împreună cu soția, o casă în Sibiu de o sută de metri pătrați, un teren în intravilan de 400 mp și un autoturism Ford.

Site-ul TurnulSfatului.ro notează: ”În jurul orei 10:00 s-a primit un apel la 112, după ce bărbatul a fost găsit în una din locuinţele care au aparţinut părinţilor lui.Până în momentul de faţă nu avem suspiciune de omor, deci se confirmă faptul că este o sinucidere. Corpul a fost preluat de Medicina Legală, pentru autopsie”, a declarat Luciana Balteş, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Sibiu, pentru Turnul Sfatului.ro.

În cauză, s-a deschis o anchetă.

Sursa foto: turnulsfatului.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii