Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:20 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un angajat al Serviciului de Ambulanță a scos la iveală problemele de pe autosanitarele din Constanța. Ce spun reprezentanții SAJ Constanța

ro

18 Feb, 2019 18:00 2151 Marime text
Deputatul PMP Robert Turcescu a postat luni pe pagina sa de Facebook un mesaj primit de la un angajat al Serviciului de Ambulanță Constanța. În replică, reprezentanții SAJ Constanța au confirmat parțial problema de pe ambulanțe.
 
„Un mesaj primit azi de la un angajat al Serviciului de Ambulanță Constanța: Din cauza bugetului lipsă, zeci de componente din cadrul Serviciului de Ambulanță nu pot fi reparate, luăm targa de pe altă autospecială, defibrilator... Pimul lucru pe care îl fac atunci când ajung la muncă e să verific ce mașină nu lucrează ca să pot lua targa, unul caută monitor defibrilator, altul altceva...", este mesajul primit de Robert Turcescu de la un angajat al SAJ.

Contactată telefonic, medicul Claudia Tatarici, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Județean Constanța a declarat că „această situație se întâmplă în cazul în care de pe autosanitară s-a defectat un monitor, o targă, un aspirator, se înlocuiește acel aparat cu o altă componentă de pe altă mașină. Nu la toate mașinile se întâmplă lucrul acesta. Acest lucru se face pentru înlocuirea unui aparat defect, până când este adus de la reparații.”
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii