Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:10 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un agent de poliție din Constanța a fost lovit intenționat cu mașina de către un șofer de 60 de ani

ro

15 Dec, 2015 17:36 1993 Marime text
 
Astăzi, în jurul prânzului a avut loc un incedent în care au fost implicați un agent de poliție din Constanța și un șofer nervos în vârstă de 60 ani.
 
Agentul era în timpul programului de lucru, în unifrmă, pe strada Renașterii, în fața sediului Inspectoratului Județean de Poliție Constanța, unde există semn de circulație „Oprirea interzisă”, au declarat pentru cotidianul ZIUA de Constanța surse apropiate anchetatorilor. 
 
Agentul a transmis tuturor participanților la traffic aflați în zonă să își mute mașinile de acolo, toți s-au conformat mai puțin unul.
 
Este vorba despre un bărbat în vârstă de 60 de ani care era foarte nervos pentru că polițistul și-a permis să îi spună să își mute mașina și în primă instanță a refuzat să facă acest lucru. Mai apoi acesta s-a urcat la volan și nervos a pornit mașina în trombă luându-l pe capota mașinii pe agentul de poliție.
 
Din fericire polițistul nu avut nevoie de îngrijiri medicale. Tot el l-a imobilizat pe șoferul recalcitrant transportându-l la sediul Serviciului de Poliție Rutieră Constanța.
 
Cazul se înscrie la capitolul infracțiunilor de ultraj și cercetat de către procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii