Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:26 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un agent de poliţie a fost arestat pentru luare de mită

ro

16 Jul, 2015 15:47 1838 Marime text
 
În cursul zilei de 15.05.2015, ofițerii Direcției Generale Anticorupție (D.G.A.) - Serviciul Județean Anticorupție (S.J.A.) Teleorman, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Teleorman au prins în flagrant un agent de poliţie din cadrul I.P.J. Teleorman în timp ce primea suma de 2000 lei de la o persoană cercetată de către acesta într-un dosar penal în scopul soluționării dosarului astfel încât să înlăture răspunderea penală.
În fapt, în cursul lunii iunie, agentul de poliție a constatat că persoana denunțătoare a condus pe drumurile publice un autovehicul neînmatriculat fără a poseda permis de conducere, fapt pentru care i-a întocmit acestuia dosar penal. În perioada următoare, în scopul mai sus menționat, polițistul a pretins de la acesta suma de 2000 lei.
Față de poliţist, procurorul de caz a dispus măsura reținerii pe o perioadă de 24 de ore. Ulterior, a fost prezentat Tribunalului Teleorman, fiind dispusă măsura arestării preventive pe 29 de zile.
În cauză s-a beneficiat de sprijinul Serviciului Român de Informații.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii