Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:14 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un agent al Poliției de Frontieră Giurgiu a fost găsit împușcat mortal în mașină

ro

28 Feb, 2016 15:21 2317 Marime text
 
În această dimineață , conform informațiilor primite de jurnalgiurgiuvean.ro din partea purtătorului de cuvânt al ITPF Giurgiu,  agentul principal CV , în vârstă de 53 de ani,  a fost găsit împușcat în autoturismul său. Agentul era planificat de serviciu  la PTF Giurgiu feroviar. După pregătirea turei și ridicarea armamentului din dotare în timp ce se deplasa cu mașina personală spre locul unde urma să își desfășoare activitatea, C. V.  și-a informat colegii că trece pe la domiciliu pentru a-și lua doza zilnică de insulină pe care o uitase acasă, fiind un diabetic insulino-dependent.
 
Bărbatul se numește Constantin Vasile, iar colegii săi au încercat să afle unde este și astfel acesta a fost găsit în mașina sa , parcată în fața blocului în care domicilia , împușcat mortal cu armamentul din dotare. Colegii săi cred că agentul nu apucase să-și ia doza de insulină înainte de a recurge la acest gest neînțeles de nimeni.

La fața locului s-au deplasat organe ale autorităților locale și evident reprezentanți ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu. Ancheta se află acum în plină desfășurare. Se bănuiește că este vorba despre o sinucidere, potrivit jurnalgiurgiuvean.ro.
 


Sursa foto: jurnalgiurgiuvean.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii