Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:31 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Ultimul martor-cheie în dosarul lui Sergiu Băhăian a murit

ro

29 Oct, 2012 13:30 2009 Marime text

Potrivit RTV, Adrian Grigoraş a decedat în penitenciarul Rahova săptămâna trecută, la 22 de ani. El fusese unul dintre cei doi locotenenţi ai lui Segiu Băhăian.

Rudele acestuia povestesc că Adrian Grigoraş a fost înmormântat la sfârşitul săptămânii trecute şi nu au primit nici o explicaţie de ce a decedat.

Tot rudele au povestit că Adrian Grigoraş, cu câteva zile înainte a muri, i-ar fi trimis un mesaj lui Sergiu Băhăian în care îi spunea „să ai grijă şi de mine dacă ieşi. Dacă nu, voi spune tot ce s-a întâmplat".

Reamintim că Adrian Grigoraş fusese condamnat la 22 de închisoare pentru omor deosebit de grav. El, împreună cu Valentin Şlepac, care a decedat anul trecut la spitalul penitenciarului Jilava, au ucis şi îngropat trei oameni ai străzii, la ordinul lui Sergiu Băhăian.

 

UPDATE: 

"Avea proces zilele următoare. Pe 30, am înţeles. Ne întrebăm şi noi de ce nu a fost mediatizat cum a fost cazul când i-a arestat, cu crimele. De ce nu s-a mediatizat acum moartea lui? De ce în două zile s-a înmormântat? Aşa repede! Au fost maşini de la Constanţa care au filmat cu telefonul", a spus un apropiat de-al lui Grigoraş.

"Au fost două maşini. Două BMW-uri negre cu geamuri fumurii, de la Constanţa, care au filmat îndeaproape toată înmormântarea, după care au dispărut", spune un alt prieten.

Prietenii lui Grigoraş sunt scandalizaţi de felul în care ar fi fost tratat amicul lor în penitenciar.

"Am înţeles că îl mutaseră la Rahova şi din surse apropiate am înţeles că l-au mutat chiar cu Băhăian în celulă. Cum este posibil aşa ceva?", spune o cunoştinţă.

"Din prieteni apropiaţi, din surse sigure, Adrian Grigoraş i-ar fi spus lui Băhăian: "dacă ieşi zilele astea, să ai grijă şi de mine, să mă scoţi la fel! Cum ai ieşit tu, să ies si eu! Altfel, dacă nu ies din puşcărie,o să încep să spun toată povestea, tot ce s-a întâmplat, pas cu pas, cum au fost eliminaţi martorii. Adrian Grigoraş era martor cheie în procesul lui Băhăian. Ăsta-i motivul pentru care e aici unde este", spune alt prieten.

Familia lui Grigoraş nu vrea să audă de jurnalişti. Cel puţin aşa susţin vecinii care-şi veacul în faţa blocului.

Adrian Grigoraş a murit la 22 de ani. Era unul dintre cei doi locotenenţi ai lui Sergiu Băhăian, care au recunoscut în faţa anchetatorilor că au ucis la comanda acestuia şi au îngropat în ciment trei oameni ai străzii. Grigoraş a fost condamnat pentru omor deosebit de grav


Citeste AICI
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii