Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:06 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ultimatum pentru Dacian Cioloş. „Să ne spună până marţi când va mări salariul minim"

ro

12 Dec, 2015 16:57 1623 Marime text
Liviu Dragnea a declarat, astăzi, că aşteaptă ca premierul Dacian Cioloş să anunţe, până cel târziu marţi, când intenţionează să mărească salariul minim. În caz contrar, PSD „nu mai poate avea o colaborare foarte strânsă cu acest Guvern".
 
„Este o solicitare fermă, să ne spună cel mai târziu până marţi, când intenţionează să mărească salariul minim. Explicaţiile doamnei ministru de Finanţe nu ne mulţumesc nici pe noi, nici pe nimeni. Nu ne da niciun orizont. Astfel, înseamnă că nu mai putem avea o colaborare foarte strânsă cu acest Guvern", a declarat liderul PSD Liviu Dragnea, la congresul TSD.
 
Nu este o solicitare făcută în glumă, mai spune Dragnea, deoarece „este vorba de 1,2 milioane de români pentru care 120 de lei poate să însemne că au bani pentru plata căldurii, iarna".
 
Salariul minim nu va fi majorat la 1 ianuarie, de la 1.050 lei la 1.200 lei, întrucât este nevoie de un studiu de impact al acestei creşteri asupra competitivităţii României şi al mediului privat, unde este posibilă o migrare spre economia gri sau neagră, a anunţat, ieri, ministrul Finanţelor, Anca Dragu.  
 
Sursa foto: www.aktual24.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii