Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:01 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ultima zi a competiției Cupa Europei la Triathlon Challenge Mamaia

ro

07 Sep, 2014 18:25 2712 Marime text
 
A șasea ediție a Triathlon Challenge Mamaia s­a încheiat azi cu o reușită deplină la prima etapă de Cupa Europei la triathlon desfășurată vreodată în România. La startul concursului au fost prezenți 86 de sportivi profesioniști, 28 la feminin și 58 la masculin, din 30 de șări de pe patru continente, care s­au întrecut în proba olimpică, 1.500 metri înot, 40 de kilometri ciclism și 10 kilometri alergare. (Ucraina), urmată de două sportive din Rusia, Elena Danilova și Anastasia Abrosimova, se arată într-un comunicat de presă.
 
Primarul Municipiului Constanța, Radu Mazăre a fost și el prezent dând startul la proba de masculin. Trofeul a fost cucerit de Dmitry Polyanskiy (Rusia) după ce l-a depășit pe Alexander Bryukhankov, tot din Rusia, în timp ce pe ultima treaptă a podiumului a urcat portughezul Pedro Mendes.

În cursă au fost prezenți și doi sportivi români, Ciprian Bălănescu și Florin Șestacovschi. Din păcate, aceștia nu au încheiat cursa din cauza decalajului mare față de ceilalți concurenți.
 
Festivitatea de premiere a fost oficiată de ASR Principele Nicolae al României, de președintele Federației Române de Trithlon, Adrian Nanulescu, și de președintele CS Smartatletic și inițiatorul acestui proiect, Vlad Stoica.


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii