Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:45 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Udrea Eu am tras de Mazăre să facă pasarela de la Mamaia

ro

05 Jun, 2012 07:56 2437 Marime text

05_udrea_udrea_elena_018.jpgŞefa organizaţiei PDL Bucureşti, Elena Udrea, scrie pe blogul său că ea a fost cea care i-a dat bani, ca ministru, primarului Constanţei, Radu Mazăre, pentru pasarela din staţiunea turistică Mamaia şi tot ea a "tras" de acesta să o realizeze.

"Astăzi a avut loc inaugurarea uneia dintre numeroasele investiţii în infrastructura turistică pe care le-am iniţiat în timpul mandatului meu de ministru. De această dată este vorba de pasarela din staţiunea Mamaia, din faţa Hotelului Victoria, care permite accesul turiştilor la un debarcader pentru ambarcaţiuni de agrement. Este o investiţie cu atât mai importantă pentru mine cu cât banii, patru milioane de lei, i-am dat lui Mazăre, cel care ţipă permanent împotriva mea!", scrie Udrea pe blogul său.

Pedelista mai spune că "a văzut ştiri cu Radu Mazăre care a descălecat dintr-o şalupă şi s-a lăudat cu finalizarea proiectului său" însă nu spune că a durat doi ani până s-a hotărât să-l înceapă, mai mult, nici actualului ministru, Eduard Hellvig nu i-a mulţumit pentru sprijinul acordat de MDRT. "Că Mazăre nu m-a invitat la inaugurare este de înţeles pentru oricine. Dar nici măcar nu a amintit de rolul esenţial al ministerului, în contextul în care am tras de el doi ani să facă această pasarelă. Mai mult, ce să vezi, nu a binevoit să-i mulţumească nici măcar colegului său de coaliţie, ministrului Hellvig, pentru contribuţia MDRT", susţine şefa organizaţiei PDL Bucureşti pe blog.

În încheiere, Udrea spune că se aşeaptă de la cei care încearcă să-i defăimeze imaginea prin "emisiuni isterice" să găsească argumentele pentru inutilitatea acestui proiect. "Acum îmi aştept detractorii să desfiinţeze pasarela în emisiuni isterice, găsind cele mai ciudate argumente pentru a demonstra inutilitatea ei şi explicând câte ajutoare sociale se puteau plăti cu banii daţi! Sau, fiind vorba de Mazăre, de data aceasta va fi linişte?", conchide democrat-liberala.

Sursa: Realitatea.net

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • a 05 Jun, 2012 19:08 S-a construit cu incalcarea Legii. Numai dupa epuizarea capacitatii porturilor turistice se mai construiesc alte structuri.
  • Bogdan 05 Jun, 2012 16:48 "...am tras de el doi ani ca sa faca aceasta pasarela"? Ea a fost ministrul turismului din decembrie 2009 pana anul asta. A inceput sa traga de el din ianuarie-februarie 2010 (ca banuiesc ca nu imediat, din decembrie)plus 2ani inseamna februarie 2012. Plus timp pentru autorizatii, proiecte, licitatii plus perioada de executie. Asa ca ......