Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:38 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

TVR News şi-a încetat emisia

ro

01 Aug, 2015 10:35 983 Marime text
 
TVR News şi-a încetat emisia astăzi, la ora 00.00, ca urmare a unei decizii luate pe 21 iulie de Consiliul de Administraţie (CA) al Societăţii Române de Televiziune (SRTv), care a hotărât închiderea acestui post TV pentru diminuarea cheltuielilor Televiziunii Române, informează România TV.

Consiliul de Administraţie al TVR a luat, pe 21 iulie, o serie de măsuri de diminuare a cheltuielilor, în contextul în care Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) blocase, pe 20 iulie, conturile operaţionale ale Televiziunii Române, din cauza datoriilor acumulate - începând din anul 2005 - către bugetul de stat.

ANAF a ridicat, pe 30 iulie, poprirea pe conturile TVR, în urma achitării datoriei scadente către bugetul de stat, care a fost în valoare de 10,3 milioane de lei. Însă, în acest moment, datoria fiscală totală a Televiziunii Române se ridică la aproximativ 457 de milioane de lei, potrivit reprezentanţilor TVR.

Una dintre cele mai importante măsuri recente luate de CA al TVR a fost închiderea, de la 1 august, a televiziunii TVR News, conţinutul acesteia urmând să fie preluat de celelalte canale ale SRTv, potrivit unui comunicat al reprezentanţilor TVR din 21 iulie.



Sursa: România TV
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii