Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:57 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

TVR l-a dat în judecată pe Hagi

ro

01 Mar, 2015 13:59 2091 Marime text
Gică Hagi se confruntă cu o serioasă lipsă de lichidităţi, după ce şi-a investit toată averea în Academia de Fotbal. În plus, „regele" are datorii enorme la bănci, informează România TV.

Societatea Română de Televiziune a dat în judecată SC Hagi Sport SRL,  firmă deţinută de Gheorghe Hagi, pentru recuperarea sumei de 32.018 de lei potrivit România TV. Dosarul a fost înscris la Tribunalul Bucureşti. Un prim termen de judecată nu a fost încă stabilit.

Procesul pare să le dea dreptate celor care susţin că „regele" are ceva probleme cu banii. Toamna trecută, presa relata faptul că internaţionalul intenţiona să vândă o parte din proprietăţi pentru a face rost de lichidităţi. S-a vehiculat şi o eventuală tranzacţie care să implice hotelul Iaki din Mamaia, lucru infirmat însă de Hagi, scrie România TV.

În plus, Hagi ar avea datorii enorme la bănci. Potrivit informaţiilor vehiculate în presă, în  noiembrie 2008, Hagi a contractat în numele firmei sale, Hagi Sport SRL un credit de 4 milioane de euro, scadent în septembrie 2020. Peste un an şi jumătate, în mai 2010, în plină criză, Hagi a mai făcut un împrumut: un credit de investiţii de 4.165.000 de euro, pentru Academia de Fotbal. Mai mult, în 2012, prin Hagi Sport SRL, el a luat şi un credit ipotecar, de 735.000 euro.


Sursa: România TV
Sursa foto: enational.ro



Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii