Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:10 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atenţie la buzunare TVA-ul redus la alimente crează haos în hipermarketuri

ro

24 Apr, 2015 20:22 1260 Marime text
Președintele Patronatului Român din Industria de Morărit, Panificație și Produse Făinoase, Aurel Popescu, a declarat, vineri, că unele hipermarketuri încearcă  să renegocieze taxele cu furnizorii pentru a suplini viitoarele reduceri de preț, ca urmare a  reducerii TVA la alimente de la 1 iunie, scrie Agerpres.
 
"Unele hipermarketuri încearcă să renegocieze taxele cu furnizorii, ceea ce e o șmecherie aici și trebuie să nu o acceptăm. Adică ei se afișează că reduc prețul la raft cu 12% sau cu cât o fi din TVA, iar în schimb cer taxe suplimentare și majorarea taxelor existente ca să suplinească această diferență. Deja avem două semnale foarte importante și o să sesizăm Consiliul Concurenței și toate organele statului pentru că nu este posibil să facă așa ceva. Ne vom bate serios pe tema aceasta", a spus Aurel Popescu, prezent la o conferință organizată de Federația Sindicatelor din Industria Alimentară.
 
De asemenea, acesta a subliniat că există și câteva semnale că unele magazine încearcă să mărească prețurile, premergător reducerilor de TVA de la 1 iunie. 

Sursa: b1.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii