Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:32 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Turul Ciclist al României Liderul Andrei Nechita, la un pas de a fi călcat de o maşină

ro

08 Jun, 2011 11:03 1017 Marime text

Cea mai lungă etapă a Turului Ciclist al României ediţia 2011, Botoşani - Bucecea - Siret - Rădăuţi - Câmpulung - Suceava, a fost presărată cu o mulţime de evenimente. Andrei Nechita şi-a păstrat tricoul galben.

Turul Ciclist al României a programat ieri cea mai lungă şi una dintre cele mai dificile etape, Botoşani - Suceava, 220 de kilometri. "Acum începe cu adevărat Turul României", mărturisea, pentru Evz, Andrei Nechita, liderul clasamentului general.

Pentru Nechita, etapa a V-a a fost una de coşmar. A fost însă etapa în care "emigrantul" din echipa României şi-a arătat clasa, dar mai ales caracterul.

Primul incident al etapei a fost înregistrat imediat după startul festiv. Bulgarul Borislav Ivanov a căzut şi a fost nevoit să abandoneze. Probleme a avut şi italianul Andrea Margin, care a avut nevoie de asistenţă tehnică, dar a luat startul tehnic, care a avut loc la marginea oraşului Botoşani.

După doar câţiva kilometrii, plutonul s-a rupt. Ungurul Kritsztian Lovassy şi moldoveanul Victor Mironov au evadat aproape imediat după start şi au condus mare parte din cursă.

Rutierii, care pe tot parcursul traseului au fost întâmpinaţi cu simpatie de localnici, au avut parte de o cursă infernală.

Citeste mai mult pe http://www.evz.ro/detalii/stiri/turul-ciclist-al-romaniei-liderul-andrei-nechita-la-un-pas-de-a-fi-calcat-de-o-masina-933082.html

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii