Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
14:33 16 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Turneul militar de fotbal ”Împreună pentru România”

ro

19 Oct, 2015 15:40 1523 Marime text
Ministerul Apărării Naţionale, în parteneriat cu Federaţia Română de Fotbal, organizează mâine, începând cu ora 10:00, turneul militar de fotbal "Împreună pentru România", la Centrul Naţional de Fotbal Buftea
Competiţia se înscrie în seria manifestărilor dedicate sărbătoririi Zilei Armatei României, la eveniment participând echipele de fotbal reprezentative ale Ministerului Apărării Naţionale, Inspectoratului General al Jandarmeriei Române, Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, precum şi o selecţionată a militarilor americani de la Baza Militară Mihail Kogălniceanu.
”Federația Română de Fotbal încurajează prin proiecte dedicate practicarea jocului de fotbal în unitățile militare. Creșterea numărului de jucători, de toate vârstele, este parte componentă a strategiei Federației care dorește reașezarea unui climat favorabil practicării fotbalului și o revitalizare a acestei activități. Dorim performanța în fotbal și pentru asta avem nevoie de tot sprijinul, pe toate nivelele de reconstrucție: de la grassroots la echipele de vârf și la Națională”, a declarat președintele FRF, Răzvan Burleanu.
Competiția se va desfășura în sistem grupă, pe teren sintetic (40 x 20 metri), 6 contra 6, 15 minute repriza. La festivitatea de premiere, ce va avea loc la ora 15:00, va fi prezent și președintele FRF, Răzvan Burleanu.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii