Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:43 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Turiști păcăliți la jocuri de noroc în stațiunea Mamaia. Practicant de Alba/Neagra, sancționat de Poliția Locală Constanța (galerie foto)

ro

25 Jul, 2018 09:40 1647 Marime text
La data de 24.07.2018, polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Constanța s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că în Stațiunea Mamaia, în zona hotelului Sulina, o persoană de sex bărbătesc, cu vârsta 28 de ani, în prezența unui grup de  3 ( trei) persoane, practica un joc de noroc, tip alba/neagra, al cărui rezultat era influențat de dexteritatea mânuitorului în scopul obținerii de venituri, faptă prevăzută în art.23, alin.( 2), lit.d, din O.G nr.77/2009, privind organizarea și exploatarea jocurilor de noroc.

Potrivit reprezentanților Direcției Generale Poliția Locală Constanța, persoanei depistate i s-a solicitat să înceteze activitatea ilicită, timp în care cei care asistau la jocul respectiv au părăsit zona.

”Au fost reținute pentru verificări atat instrumentarul folosit, cât și suma de 150 lei. Pedeapsa prevăzută de lege în asemenea situații este de la 1 la 5 ani.  Au fost întocmite actele prevăzute de lege  în vederea sesizării instituției abilitate competente(Poliția Stațiunii Mamaia)în continuarea cercetărilor, întrucât fapta întrunește elementele constitutive ale unei infracțiuni. Recomandam tuturor celor care sesizează astfel de fapte sa anunte imediat dispeceratul DGPL la numerele 0241484205 sau prin whatsapp 0799606142” - au mai transmis reprezentanții Direcției Generale Poliția Locală Constanța. 

Sursa foto: Poliția Locală Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii