Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:50 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tulcea Sute de kilograme de peşte fără documente legale, confiscate de poliţiştii de frontieră dintr-o ambarcaţiune

ro

08 Mar, 2019 12:33 1203 Marime text

Poliţiştii de frontieră tulceni au descoperit doi cetăţeni români care transportau, cu o ambarcațiune de agrement, cantitatea de peste 360  kilograme peşte, fără a deține licență de pescuit.
 
Potrivit Garda de Coastă, în data de 07.03.2019, poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Tulcea, în cadrul unor activităţi informativ-operative, au efectuat un control asupra a două persoane aflate într-o ambarcațiune de agrement, în zona Cap Doloșman, pe canalul care face legătura cu lacul Razelm, județul Tulcea.
         
Astfel, în cadrul verificărilor, poliţiştii de frontieră au stabilit că cei doi sunt cetățenii români B.I. și B.V., în vârstă de 36, respectiv 40 de ani, ambii domiciliați pe raza județului Tulcea.
         
De asemenea, cei doi transportau cu ambarcațiunea, fără a deține licență de pescuit, cantitatea totală de 365,5 kilograme peşte, din specia scrumbie, în stare proaspătă.
 
Întreaga cantitate de peşte a fost predată unei societăţi comerciale de profil, conform procedurile legale, iar poliţiştii de frontieră fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de pescuitul comercial sau sportiv fără licență sau autorizație de pescuit.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii