Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:05 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tulcea. Șantierele obiectivelor majore de investiții vor fi deschise din 2019

ro

19 Dec, 2018 16:26 1701 Marime text
Președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu anunță un an nou marcat de evenimente și investiții foarte importante pentru întregul județ. Deschiderea mai multor șantiere, la nivel județean, este unul dintre cele mai importante puncte pe lista de investiții.

„Dintre toate țintele majore pe care eu și Consiliul Județean ni le-am asumat, respectiv podul peste Dunăre, portul Tulcea, Spitalul Județean și Aeroportul Delta Dunării - acestea fiind cele mai mari, din punct de vedere valoric - toate le vom avea deschise, ca șantier, în primăvara și vara anului viitor. Celelalte investiții, pe drumuri județene, parte dintre ele au trecut de faza de licitație, s-a făcut deja achiziția, iar la cealaltă parte, achizițiile sunt în derulare, ceea ce înseamnă că investițiile de peste 120 de milioane de euro pentru drumuri județene vor fi efectiv în execuție începând din primăvara anului viitor“, a declarat președintele Consiliului Județean.


În privința investițiilor din domeniul cultural, respectiv cele trei monumente istorice - Muzeul de Etnografie Tulcea, Casa Panaghia din Babadag și Farul de la Sulina - acestea sunt, de asemenea, în stadiul de licitație pentru stabilirea constructorului, urmând a intra în execuție în primăvara sau vara anului 2019, dacă nu vor fi contestații.

„Aceasta înseamnă că toate șantierele majore vor fi deschise în primăvara anului viitor. În momentul de față, pot să spun că 100% din investițiile de impact pentru județul Tulcea sunt realizabile. În concluzie, sunt mulțumit de munca depusă de aparatul Consiliului Județean, de munca noastră, în general, și cred că prin aceste investiții majore lucrurile se vor schimba pentru județul Tulcea, dar și pentru județul Constanța, acestea având un impact benefic pentru toată Dobrogea“, a mai declarat președintele Horia Teodorescu.

 
 
Sursă foto: Consiliul Județean Tulcea
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii