Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:56 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tulcea. Conferința de închidere a proiectului cultural „Porto Franco” (galerie foto)

ro

25 Oct, 2017 15:11 1435 Marime text
În prezența Vicepreședintelui Consiliului Județean Tulcea, Dumitru Mergeani, a avut loc conferința de închidere a proiectului cultural „Porto Franco”. Acțiunea s-a desfășurat astăzi, 25 octombrie 2017, la Sala Dobrogea a Consiliului Județean Tulcea.
 
Asociația Așezământul Cultural „Câinele Enot” a derulat începând din luna mai 2017 proiectul „Porto Franco”, acțiune cofinanțată de Consiliul Județean Tulcea.

Partenerii implicați în proiect sunt Așezământul Cultural „Câinele Enot”, Institutul de Cercetări Eco-Muzeale „Simion Gavrilă” Tulcea, Centrul Cultural „Jean Bart” Tulcea și Asociația de Dezvoltare Regională „Aegyssus”.

În cadrul proiectului a fost realizat un album (Digipack) care conține un CD audio cu 14 piese muzicale originale, înregistrate la UCMR-ADA, ale compozitorului Paul Prisada, un DVD cu 10 videoclipuri și un booklet de prezentare.

“Mă bucur să particip alături de dumneavoastră la închiderea unui proiect cultural foarte frumos. Îmi exprim speranța că materialul discografic prezentat astăzi va deveni un instrument de promovare culturală, economică și turistică a județului Tulcea și a Deltei Dunării. Într-un mod cu totul unic și deosebit această lucrare reușește să surprindă bogăția materială și spirituală a acestei zone, în special a Sulinei vechi, din perioada Comisiei Europene a Dunării.
Felicit partenerii implicați în acest proiect și le doresc mult succes în realizarea cât mai multor proiecte și pe viitor.” a declarant în timpul conferinței vicepreședintele Dumitru Mergeani.

 
 
Albumul va fi lansat după următorul program:
Sulina – marți, 31 octombrie, ora 19.00
             Casa de Cultură
Tulcea – vineri, 3 noiembrie, ora 19.00
             Teatrul Jean Bart
            - Marți, 14 noiembrie, Hotel Delta
București – joi, 16 noiembrie, ora 18.00, Muzeul Țăranului Român
Sibiu – marți, 21 noiembrie, ora 19.00, Ceainăria Habitus (Librărie)
 
Sursă foto: Consiliul Județean Tulcea   
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii