Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:11 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tulcea Accident rutier între localitățile Cataloi și Nalbant. Două victime. Intervine Descarcerarea (galerie foto+video)

ro

23 Apr, 2019 17:55 4816 Marime text

Un autoturism a fost implicat într-un accident, între localitățile Cataloi și Nalbant din Tulcea. În urma accidentului, două persoane, o femeie și un bărbat, au fost rănite. Ambele victime au fost extrase și predate ambulanțelor SAJ, în stare conștientă.

Detașamentul de pompieri Tulcea intervine pentru descarcerarea și acordarea primului ajutor. S-a intervenit cu 1 autospecială de descarcerare grea, 1 autospecială de stingere cu apă și spumă, 1 SMURD și 10 subofițeri.

La fața locului intervin și 2 echipaje de poliție.

UPDATE: Una din victime, de sex masculin, de 18 ani a fost preluată de elicopterul SMURD.

Cea de a doua victimă o femeie de 34 de ani, va fi transportată la Spitalul Județean Tulcea.

UPDATE 2: Până să ajungă echipajele la fața locului, un pompier de la Stația de pompieri Babadag, Plutonier major Stan Aurel, care se afla în trecere, a intervenit pentru acordarea primului ajutor victimelor. Acesta a luat legătura cu dispeceratul SAJ, a evaluat victimele și a oferit informații referitoare la starea victimelor. Până la sosirea echipajelor, a monitorizat victimele, încercând să le liniștească.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii