Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
13:05 19 03 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tudorel Chesoi, preşedinte interimar al PNŢCD

ro

03 Apr, 2015 14:08 1380 Marime text
Într-un comunicat de presă remis redacţiei cotidianului ZIUA de Constanţa şi semnat de Tudorel Chesoi în calitate de preşedinte interimar al PNŢCD se specifică următoarele:
 
“Tudorel Chesol este noul preşedinte la nivel naţional al PNŢCD, desemnat de Comitetul Naţional de Conducere al PNŢCD întrunit în Bucureşti la data de 28.03.2015, cu manndat interimar până la data înregistrării Congresului. Comitetul Naţional de Conducere al PNŢCD, în aceeaşi şedinţă, a hotărât convocarea Congresului PNŢCD pentru alegerea unei noi conduceri care va avea loc în Bucureşti la data de 16.05.2015”.
 
“Aurelian Pavelescu este exclus din PNŢCD, urmare a Hotărârii nr.1 luată în data de 30.06.2013 de Biroul Naţional de Conducere al PNŢCD, hotărăre rămasă definitivă, întrucât Aurelian Pavelescu nu a uzat de dreptul său statutar de a contesta actul prin care a fost sancţionat”, mai spune sursa citată.

Pe de altă parte, săptămâna trecută, un comunicat al aripii Pavelescu din PNŢCD remitea un comunicat de presă în care se specifica faptul că instanţa l-a validat pe Aurelian Pavelescu ca preşedinte statutar.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii