Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
03:35 14 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tineri surprinşi cu substanţe halucinogene în Costineşti şi în Constanţa

ro

17 Jul, 2014 11:42 1512 Marime text
Jandarmii informează că au surprins în Costineşti şi în Constanţa, trei tineri care-şi  pregăteau pentru consumul propriu, cinci plicuri cu substanţe halucinogene.

Acţiunea a avut loc ieri, la ora 04.00.

Un echipaj de jandarmerie care se afla în misiune de asigurare a ordinii şi siguranţei publice, în staţiunea Costineşti, pe Faleza Soarelui, a observat două persoane care-şi confecţionau ţigari, folosind substanţe de culoare albă şi verde. La vederea militarilor, aceştia au început să se agite, au aruncat pe jos plicurile şi au mărit ritmul de mers. Au fost somaţi, s-au oprit şi l-i s-a făcut controlul corporal sumar şi al bunurilor pe care le deţineau.

Asupra celor doi tineri, M.R. şi C.L, cu vârsta de 18, respectiv 20 ani, jandarmii au mai găsit în buzunarele de la pantaloni, un plic care conţinea aceeaşi substanţă albă şi două pastile inscripţionate cu litera M.

De asemenea, cu două zile în urmă, marţi, 15 iulie a.c., la ora 22.00, jandarmii l-au surprins în Constanţa,  pe strada Olteniei, pe C.S., de 23 de ani, în timp ce-şi confecţiona o ţigară, folosind un plic în care se aflau fragmente vegetale de culoare verde. Asupra acestuia a mai fost găsit un plic cu aceeaşi substanţă.

Cei trei au declarat că-şi consumă substanţa uscată sub formă de ţigări etnobotanice.

Cele cinci plicuri şi cele două pastile găsite asupra lor vor fi predate Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate  Constanţa,  în vederea continuării cercetărilor.

Pentru siguranţa cetăţenilor, Jandarmeria Română recomandă ca, în situaţia în care observă persoane cu comportament antisocial sau sunt abordaţi de persoane necunoscute, cu scopuri obscure, să anunţe cel mai apropiat echipaj de ordine publică.
Pentru solicitări, cetăţenii pot apela non-stop numărul unic de urgenţe  112.

sursă foto: www.pulsmedia.eu

Ti-a placut articolul?

Comentarii