Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:09 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

TSD Constanţa cinsteşte memoria eroilor căzuţi pentru apărarea întregirii României

ro

01 Dec, 2014 15:35 1860 Marime text
Reprezentanţi ai Tineretului Social Democrat (TSD) Constanţa au luat parte, astăzi, la ceremonialul organizat la Monumentul Eroilor din Primul Război Mondial, de la Cimitirul Central Constanţa, cu prilejul Zilei Naţionale a României.

Cu această ocazie, tinerii social-democraţi de la malul mării au depus o coroană de flori, aducând, în acest fel, un omagiu celor care şi-au dat viaţa pentru întregirea neamului românesc. Înainte de depunerea coroanelor, a avut loc o slujbă religioasă condusă de Înalt Prea Sfinţitul Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, însoţit de un sobor de preoţi.

“Ziua de 1 Decembrie reprezintă simbolul împlinirii unui ideal naţional, o sărbătoare care atrage după sine nobleţea recunoştinţei eterne faţă de eroii neamului căzuţi la datorie pentru ca România să fie astăzi atât de puternică, frumoasă, primitoare, o ţară de care nu poţi decât să fii mândru şi încrezător”, a declarat Costin Răsăuţeanu, preşedintele TSD Constanţa, se arată într-un comunicatd e presă remis redacţiei.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii