Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:00 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

TSD Constanța a petrecut sâmbătă în cadrul „Petrecerii Câmpenești”

ro

07 Sep, 2015 19:52 1922 Marime text
 
Organizația Județeană a TSD Constanța, a organizat sâmbătă tradiționala „Petrecere Câmpenească” la Balta Baciu din localitatea Rasova.
 
Evenimentul s-a aflat la a doua ediție și a reunit aproximativ 300 de tineri social-democrați din majoritatea organizațiilor locale de tineret din județul Constanța.
 
Printre ele s-au numărat TSD Eforie, TSD Tuzla, TSD Mangalia, TSD Topraisar, TSD Ion Corvin,  TSD Lumina, TSD Năvodari, TSD Poarta Albă, TSD Cobadin, TSD Oltina, TSD Liman, TSD Grădina, TSD Adamclisi, TSD Medgidia, TSD Costinești, TSD Cernavodă.
 
 Reuniunea a reprezentat un mod autentic prin care reprezentanții TSD și-au celebrat colaborarea și relațiile de prietenie stabilite de-a lungul timpului. 
 
Această inițiativă a organizatorilor își propune să contribuie la consolidarea tânărului grup social-democrat și să promoveze valorile unei echipe eficiente ce are un scop determinat, acela de a fi în slujba cetățenilor.
 
În cadrul întâlnirii au fost aduse în discuție subiecte precum planul de acțiune comună și principiile susținute în demersurile organizațiilor, inițiative locale și schimb de bune practici.
 
La întâlnire au fost prezenți invitați consilieri județeni, municipali și lideri TSD Național.
 
„Suntem cu toții prieteni, iar o astfel de ocazie ne readuce aminte că suntem o parte esențială a unei echipe de tineri cu valori comune, o echipă ce își asumă responsabilitatea cultivării unor principii solide precum verticalitatea, corectitudinea si solidaritatea.”, a declarat Costin Răsăuţeanu, preşedintele TSD Constanţa.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii