Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:48 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

TSD Constanța a marcat Ziua Internațională a Cărții și a Drepturilor de Autor și Ziua Bibliotecarului

ro

25 Apr, 2014 09:14 2444 Marime text

Tineretul Social – Democrat (TSD) din Constanța a derulat miercuri o serie de activități pentru a marca Ziua Internațională a Cărții și a Drepturilor de Autor, dar și Ziua Bibliotecarului, sărbătorite la aceeași dată.
Activitățile desfășurate cu această ocazie fac parte din Programul  „TSD – promovăm valorile și tradițiile românești” și au fost organizate la Biblioteca Județeană „Iona N. Roman” și au avut ca scop principal promovarea și încurajarea lecturii.
În debutul evenimentului,  Alef Gafar a interpretat arii celebre din muzica calsică, iar în continuare a urmat donația pe care TSD a facut-o bibliotecii. Tânărul scriitor debutant, Yigru Zeltil, și-a prezentat volumul de poezii „Cacao” și a recitat o parte dintre poezii sale de suflet. Acțiunea s-a încheiat cu un tur al bibliotecii, în cadrul căruia tinerii au putut descoperi istoria ei prin intermediul celor mai vechi manuscrise ale sale.
La eveniment au participat elevi și student mebri ai LSSD și LESD Constanța, dar și reprezentanți ai Asociației Tinerilor Ruși-Lipoveni din Constanța. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii