Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:21 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trupa VUNK face show la Tribute Summer Club din Mamaia

ro

12 Mar, 2012 17:24 1263 Marime text

După ce au electrizat atmosfera cu un concert special de 1 Martie la Club Tribute din Bucureşti, acolo unde au cântat în faţa a 500 de persoane, băieţii din trupa VUNK pregătesc un concert special, sâmbătă, 17 martie, la Tribute Summer Club din Mamaia.

"Odată cu venirea primăverii, evenimentele încep să se mute şi pe litoral şi suntem bucuroşi că vom cânta pentru fanii noştri din Constanţa în acest weekend. Va fi un concert special", declara Cornel Ilie.

"Tribute Summer Club îşi consolidează poziţia pe piaţa cluburilor din Constanţa prin concerte live ale celor mai apreciaţi artişti din România. Dupş concertul trupei Holograf, îi avem invitaţi acum pe băieţii de la VUNK. Sunt nişte băieti foarte talentaţi, care fac muzică bună şi care se bucură de foarte mulţi admiratori, oriunde", declară Dan Cociş, managerul Club Tribute.Concertul trupei VUNK va avea loc sâmbătă, 17 martie, la Tribute Summer Club din Mamaia. Pe 1 martie, trupa VUNK a susţinut un concert de aproape 90 de minute, iar în prima parte pe lângă Julie, fiica Danei Săvuivă, au mai urcat pe scenă Alexandra Ungureanu şi Alexandra Uşurelu. În a doua parte a recitalului, băieţii au punctat un duet cu Maria Radu. Din repetoriul VUNK nu au lipsit piese precum „Vreau o ţară ca afară", „Pleacă", „Artificii pe tavan" sau „La orice oră".
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii