Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:35 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trupa AC/DC se pregăteşte de turneu (video)

ro

15 Mar, 2015 13:40 1848 Marime text
Trupa AC/DC a lansat recent videoclipul “Rock the blues away”. Lansarea vine cu puţin înainte de începerea turneului mondial “Rock Or Bust”, care va începe pe 5 mai.
 
“Rock the blues away” este al treilea single extras de pe albumul lansat în luna decembrie.
 
Turneul mondial anunţat de AC/DC, “Rock Or Bust” presupune un total de 23 de concerte, dintre care 15 vor fi susţinute în Europa. Din datele anunţate până în prezent, România nu este una dintre ţările aflate pe lista turneului.

Potrivit site-ului metalheah.ro, AC/DC au anunţat primele date ale turneului Rock or Bust din 2015, ce promovează albumul cu acelaşi nume.

Turneul Rock or Bust 2015 începe pe 5 mai în Olanda, la Arnhem, şi continuă su show-uri în Germania, ţară în care AC/DC are programate nu mai puţin de şapte concerte, în Dresda, Munchen, Hockenheim, Hanovra, Cologne, Berlin şi Gelsenkirchen. Paris, Londra, Oslo şi Varşovia nu lipsesc nici ele din primele date anunţate. Ultimul show făcut public are loc în Varşovia pe 25 iulie şi se aşteaptă că după această dată să fie anunţate şi evenimente în Europa de Est, poate chiar şi în România.


Sursa foto: filme-carti.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii