Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:27 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trucuri de intrat cu mașina pe plajă fără să fii amendat. Idei pentru păcălit autoritățile. Sunt verificate cu succes (foto+video)

ro

31 Aug, 2017 02:55 6577 Marime text
Accesul cu mijloace auto este permisă pe plajă numai în anumite condiții și doar cu avize de la Administrația Bazinală Apele Române Dobrogea Litoral.

Altfel amenda ajunge până la maxim 20.000 de lei și în situația aceasta, destul de neplăcută, au ajuns mulți în acest an, dar și în anii trecuți.

Unii s-au dus cu mașina pe plajă din comoditate, alții ca să ducă o ambarcațiune, alții pentru a fi cu bagajele supravegheate sau la îndemână, alții de fițe.

Și imediat s-a găsit cineva să îi filmeze să îi pună pe Facebook după care au fost identificați.

De data asta nu a mai fost așa.

Pe plaja de de la Corbu un tânăr, cu mașina printre cei cu cearceafurile. Cum? Cu numerele de înmatriculare scoase de la locul lor și puse în portbagaj.

Și uite-așa scapi de amendă.


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • maria 31 Aug, 2017 09:29 Ce faceti , dati idei la derbedei si toape? Politia circulatiei ar trebui sa se sesizese pentru conducere fara placue de identificare. Dar ce care admninistreaza plaja ce fac, sau cei de la primaria Corbu? Avem inca o mentalitate paguboasa. Si o resimtim toti.