Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:06 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trista lecţie de viaţă A dat naştere unei fetiţe şi a murit după ce văzut-o pe micuţă

ro

10 Dec, 2013 07:57 1674 Marime text
O tânără din Constanţa, şi-ar fi dorit să fie o mamă fericită, să-şi crească fetiţa în armonie, alături de soţul său, de întreaga familie, chiar dacă ştia că duce în „spate” o suferinţă grea, potrivit telegrafonline. Mihaela Balaniuc, pentru că aşa se numeşte femeia, a sperat, însă, până în ultima clipă că finalul va fi unul fericit, iar după ce va naşte se va trata, se va face bine, îşi va vedea copilul crescând. N-a fost aşa. Destinul său a fost mult prea tragic.
Acum aproape opt luni, Mihaela s-a dus de urgenţă la spital întrucât avea dureri în partea dreaptă a abdomenului. În urma controalelor de specialitate a reieşit că este însărcinată, dar că are şi o problemă de sănătate ce trebuie rezolvată cât mai urgent.
Mihaela a reuşit să ducă sarcina până la 34 de săptămâni, însă starea sa de sănătate s-a deteriorat tot mai mult în acest timp. „Pacienta a fost dusă în sala de naştere de urgenţă, unde a adus pe lume o fetiţă ce cântărea puţin peste două kilograme. A reuşit să o vadă, să o ţină în braţe, însă s-a stins din viaţă în aproape 48 de ore”, a declarat medicul-şef al ATI, pentru amintita publicaţie. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii