Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:54 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trimis în judecată pentru deținere de droguri de risc, la Tulcea

ro

18 May, 2016 12:36 1339 Marime text
Poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate şi procurorii DIICOT din Tulcea au finalizat cercetările cu privire un bărbat bănuit de comiterea infracţiunii de deţinere, fără drept, de droguri de risc în vederea consumului propriu.
 
La data de 16 mai, poliţiştii antidrog din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Tulcea şi procurorul de caz din cadrul DIICOT – Biroul Teritorial Tulcea au finalizat cercetările şi au dispus sesizarea instanţei de judecată cu privire la săvârşirea  infracţiunii de deţinere, fără drept, de droguri de risc în vederea consumului propriu, de către un bărbat de 32 de ani din municipiul Tulcea.
 
În fapt, polițiștii l-au prins în flagrant delict la data de 28 decembrie 2014, în timp ce deținea într-un autoturism pe care îl conducea pe raza municipiului Tulcea, cantitatea de 1,3 grame de fragmente vegetale de cannabis.
 
Despre cantitatea de cannabis găsită asupra sa, suspectul a declarat că o achiziţionase de la o persoană necunoscută în vederea consumului propriu.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii