Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:17 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tribunalul Constanţa. Hotărâre pronunţată în data de 04.10.2017

ro

16 Sep, 2018 22:57 705 Marime text
Admite-în parte-acţiunea formulată de reclamantul Şerbănescu Cosmin Marcel cu domiciliul în Bucureşti (adresă anonimizată) în contradictoriu cu pârâţii ZIUA TOMIS SRL cu sediul în Constanţa, …..şi LOREDANA Panait, cu domiciliul în Medgidia (adresă anonimizată), judeţ Constanţa.
 
Obligă pârâta ZIUA TOMIS SRL să publice dreptul la replică al reclamantului cu aceleași fonturi și în aceleași condiții grafice precum articolul „Prodecanul facultății de Finanțe Bănci din ASE, Iuliu Cosmin Șerbănescu, condamnat la șase ani de închisoare“.
 
Obligă pârâta ZIUA TOMIS SRL să publice dispozitivul hotărârii ce se va da în prezenta cauză cu aceleași fonturi și în aceleași condiții grafice precum articolul „Prodecanul facultății de Finanțe Bănci din ASE, Iuliu Cosmin Șerbănescu, condamnat la șase ani de închisoare“.
 
Obligă pârâta ZIUA TOMIS SRL la plata către reclamant a sumei de 3.000 de lei reprezentând daune morale.
 
Respinge capătul de cerere privind obligarea pârâtei ZIUA TOMIS SRL să retragă/să radieze de pe site-ul propriu și din arhiva acestuia fotografia defăimătoare a reclamantului ca rămas fără obiect.
 
Respinge cererea de obligare a pârâtei Panait Loredana la plata daunelor morale ca nefondată.
 
Obligă pârâta ZIUA TOMIS SRL la plata către reclamant a sumei de 160 de lei reprezentând cheltuieli de judecată constând în taxă de timbru.
 
Cu apel în 30 de zile de la comunicare. Cererea de apel se va depune la Tribunalul Constanța – Secția a II-a Civilă.
 
Pronunțată în ședință publică azi, 04.10.2017.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii