Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:49 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tribunalul Călăraşi a stabilit închisoarea pe viață pentru un bărbat acuzat de omor calificat și viol

ro

08 Mar, 2016 17:58 1727 Marime text
 
Tribunalul Călăraşi a hotărât condamnarea inculpatului Ionuţ Artur Strungaru la pedeapsa detenţiunii pe viaţă sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de omor calificat, viol şi violare de domiciliu.
 
Totodată, instanţa a dispus faţă de acesta interzicerea pe o perioadă de 5 ani a drepturilor prev. de art. 66 lit. a şi b Cod penal ca pedeapsă complementară, precum şi, ca pedeapsă accesorie, în baza art. 65 Cod penal, interzicerea exerciţiului drepturilor prev. de art. 66 lit. a şi b Cod penal, de la rămânerea definitivă şi până la terminarea executării pedepsei.
 
La data de 16 februarie 2016, hotărârea instanţei de fond a rămas definitivă la Curtea de Apel Bucureşti prin retragerea apelului de către inculpat.
 
Reamintim că inculpatul a fost trimis în judecată de către procurori ai Secţiei de urmărire penală şi criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie la data de 30 iunie 2015 pentru două fapte de omor săvârşite, pe fondul consumului de alcool, asupra a două persoane de sex feminin, în vârstă de 82, respectiv 71 de ani, infracţiuni comise în perioada 2008-2009, în localitatea de domiciliu din judeţul Călăraşi.
 


Sursa foto: ziare.com
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii