Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:19 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tribunalul Bucureşti se pronunţă azi în dosarului lui Nicuşor Constantinescu (rechizitorii)

ro

09 Oct, 2014 10:52 2031 Marime text
Azi, Tribunalul Bucureşti se va pronunţa asupra unei excepţii invocate de procurorii DNA privind cererea de revocare a măsurii arestării preventive formulată de Nicuşor Daniel Constantinescu, preşedintele suspendat al Consiliului Judeţean Constanţa. Dosarul va fi redeschis şi pe 24 octombrie, dată până la care ANAF, Primăria Constanţa, Ministerul Justiţie şi Ambasada Americii trebuie să ofere mai multe lămuriri judecătorilor.
 
Aşa cum menţionam şi în ediţiile trecute, şeful suspendat al CJC a fost trimis în judecată de DNA Bucureşti pentru complicitate la trei infracţiuni de abuz în serviciu contra intereselor publice cu obţinerea de foloase necuvenite, dar şi pentru 21 de infracţiuni de abuz în serviciu contra intereselor persoanelor, cu obţinerea de foloase necuvenite. În sarcina lui Adrian George Gâmbuţeanu, directorul general al Regiei Autonome Judeţene de Drumuri şi Poduri Constanţa (RAJDP) Constanţa, s-au reţinut trei infracţiuni de abuz în serviciu contra intereselor publice.
 
Rechizitoriul poate fi citit aici
 
De asemenea, Nicuşor Constantinescu a fost trimis în judecată şi de procurorii DNA Constanţa, pentru abuz în serviciu în formă continuată.
 
Citeşte rechizitoriul aici
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii