Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:33 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tribunalul București a admis cererea de înregistrare a partidului M10

ro

09 Jul, 2015 10:05 1711 Marime text
 
Tribunalul București a dispus, ca instanță de fond, acordarea personalității juridice partidului M10, formațiune condusă de europarlamentarul Monica Macovei, și înregistrarea acestuia în Registrul partidelor politice, potrivit unui comunicat citat de Agerpres.

„Mulțumim tuturor celor care au făcut posibil acest prim pas, începând cu militanții și susținătorii care au strâns semnături și pun suflet în construcția M10. M10 există pentru a oferi o alternativă la sistemul transpartinic corupt. Suntem, din acest punct de vedere, un partid anti-sistem. Cei care vor o alternativă la clasa politică expirată au acum un partener și un sprijin: M10 există pentru ei", se arată în comunicatul formațiunii.

Potrivit sursei citate, M10 s-a născut „din mobilizare civică în jurul candidaturii independente a Monicăi Macovei la Președinție" și duce mai departe acest spirit.

„Credem în merit, muncă, modestie, normalitate. Detestăm populismul și dublul discurs. Suntem un partid reformist: vrem reforma profundă a României. Nu propunem nimic șocant, milităm pentru ce e firesc: o țară prosperă, cinstită, nepoluată, în care să trăim decent și cu plăcere", se susține în comunicat.

Totodată, reprezentanții M10 reafirmă că își propun să reformeze „administrația ineficientă, învățământul și sănătatea dominate de precaritate".




Sursa: Agerpres
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii