Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:47 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tribunalul a respins cererea de eliberare a asistentei medicale care şi-ar fi ucis fiica născută de Revelion

ro

29 Jan, 2016 21:18 1370 Marime text
 
Arabela Şaran, tânăra arestată preventiv la începutul lunii ianuarie, după ce şi-a aruncat fiica nou-născută într-un coş de gunoi, a fost înfăţişată instanţei.
 
Tribunalul Hunedoara a soluţionat cererea tinerei asistente medicale Arabela Şaran, de a fi cercetată în stare de arest la domiciliu, în dosarul în care este anchetată pentru uciderea propriului copil, pe care l-a născut în dimineaţa de 1 ianuarie. „Instanţa constată legalitatea şi temeinicia măsurii arestării preventive luată faţă de inculpata Şaran Arabela Maria, în prezent arestată preventiv în cauză, şi deţinută în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Poliţiei Municipiului Deva, măsură pe care o menţine. Respinge cererile formulate de inculpată, prin apărător, de revocare a măsurii arestării preventive, respectiv de înlocuire a măsurii arestării preventive cu măsura preventivă a arestului la domiciliu. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare”, a informat Tribunalul Hunedoara.
 
Timp de nouă luni, Arabela, care lucra ca asistentă medicală la Spitalul din Petroşani, a ascuns starea de graviditate faţă de cunoscuţi.  
 
Sursa foto: adevarul.ro  
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii